Tek Rent A Car

YENİ FİAT DUCATO CAZİP FİYATLARLA SATIŞA SUNULDU

Fiat’ın dünya çapında oldukça beğeni toplayan ve en çok satılan araçlarından biri olan Fiat Ducato yeni sahiplerini bekliyor. Fiat’ın yüz yılın üzerindeki tecrübesi ile ürettiği yeni model Ducato Türkiye pazarında da 53 bin TL gibi cazip fiyatlar ile satışa sunuldu.

Yeni Fiat Ducato’ nun en önemli özelliği, sınıfındaki diğer araçlar ile karşılaştırıldığında çok daha az yakıt tüketen bir araç olması. Bunun yanında oldukça agresif, sportif ve modern dış tasarımı ile de bir hayli dikkat çekici bir araç olarak tasarlanmış. Geniş iç hacmi ve yüksek taşıma kapasitesi ile orta ölçekli işletmeler için yük taşıma konusunda ciddi avantajlar sunuyor.

Fiat Ducato, jenerasyonunun 6. serisi konumunda bulunuyor. Avrupa genelinde 2,5 milyonun üzerinde satış rakamlarına ulaşan Fiat Ducato, kendi sınıfındaki araçlar arasında en yüksek güvenlik donanımlarına sahip araç olma özelliğini taşıyor. İleri teknoloji ile üretilen oldukça ekonomik ve yüksek performanslı motoru ile kullanım olarak ticari araç sınıfında bir hayli öne çıkıyor.

100 kilometrede ortalama 6,1 gibi makul seviyelerde yakıt tüketimi yanında düşük sürüm değerleri ile de çevreye dost bir taşıt yeni Fiat Ducato. 5 ileri vites 115 beygir ve 280 Nm tork üreten 2,0 MultiJet motorlu ve 320 Nm üzerinde tork üreten 6 ileri vitesli 2,3 MultiJet motorlu seçenekleri ile satışa sunuluyor.