Tek Rent A Car

YENİ MODEL RENAULT ESPACE 2014 PARİS OTOMOBİL FUAR´INDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

YENİ MODEL RENAULT ESPACE 2014 PARİS OTOMOBİL FUAR´INDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Bir dönem Avrupa’da en çok satılan ve tercih edilen aile arabalarının başında gelen Renault’un Escape modeli yaklaşık 30 yılın ardından yepyeni modeli ile yeni kullanıcıları ile buluşacak. Escape modelinin en önemli özelliği; geniş ve kompakt iç dizayn, camlı geniş tavan, aydınlık araç içi ortamı, ekonomik yakıt tüketimi ve düşük emisyonlu motoru ve aile konforu için gerekli olan donanımlar olarak sıralayabiliriz.

Yeni model Renault Escape geçmiş modellerin devam ettirdiği bu geleneği taşımakla birlikte daha ferah ve geniş iç mekân, sıra dışı ön konsolu, geniş lastik ve jantlar, keskin çizgilere sahip agresif ve sportif dış dizayn ile oldukça büyüleyici bir araba. Escape’ in kullanıma bağlı olarak 5 ve 7 koltuk barındıran iki ayrı modeli bulunmakta. Her iki modelde de iç mekân oldukça geniş ve rahat bir şekilde tasarlanmış.

Escape, geçen sene dünyanın en önemli oto fuarlarından bir diğeri olan Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan konsept aracın çizgilerini taşıyor. Yeni model Renault Espace’ ın dünya genel lansmanı, Renault firmasının genel başkanı Carlos Ghosn’ un bizzat katılacağı basın toplantısında 2 Ekim tarihinde Paris Otomobil Fuarı’nda bulunan Renault standında yapılacak. Özel olarak hazırlanan 3 boyutlu görsel ve grafiklerle desteklenen sunumda Renault Espace’ ın iç ve dış tasarımı detaylı bir şekilde tanıtılacak.